2022-03-09 08:05Bloggpost

Blippa Bilen tillsammans med Circle K

Blippa bilen tillsammans med Circle KBlippa bilen tillsammans med Circle K

STANLEY Security har fått äran att som säkerhetspartner till Circle K vara med och driva deras spännande arbete i att lansera sin Easy Fuel-app som bidrar till att Circle K’s privatkunder får en enklare och smidigare upplevelse när de betalar för sin tankning.

STANLEY Security har de senaste sex åren levererat kamerasäkerhetssystem till Circle K i Norden. När Circle K vintern 2020 startade projektet ”Blippa bilen” vann STANLEY Security även den upphandlingen och arbetet med att installera kameror på Circle K’s tankstationer runt om i Sverige tog fart. Idag finns tjänsten på ca 300 av Circle K’s bemannade stationer runt om i landet, STANLEY Security står för installation och underhåll av kamerasystemet och samarbetet sträcker sig över en treårsperiod.

Att göra livet enklare för sina kunder är kärnan för Circle K och Blippa bilen gör detta på ett modernt och smidigt sätt via en digital betalapp. Kameror läser av bilens registreringsskylt för en helt kontaktlös betalning.

Tjänsten implementerades först på Circle K i Sverige och i och med detta var Circle K Sverige den första drivmedelsleverantören i världen att erbjuda sina kunder denna kontantfria betalningslösning. Tjänsten har nu även implementerats på majoriteten av Circle K’s stationer i både Danmark och Norge. 

Så hur fungerar det? 
Enkelt förklarat, att Blippa bilen innebär att du kan betala din tankning helt kontaktlöst. När du laddat ned Circle K Easy Fuel-appen och registrerat konto, registreringsnummer och kort kan du tanka på det absolut enklaste sättet. Du behöver varken tillgång till kort eller pinkod. Kamerorna läser av registreringsnumret på bilen, när du stannat vid pumpen på stationen öppnas rätt pump upp för tankning. Lagom tills du kommit ur bilen och öppnat tanklocket är det redo att tankas. Allt sköts helt automatiskt, så länge appen är installerad och telefonen finns i bilen eller fickan.

Tjänsten är idag tillgänglig för Circle K’s privatkunder. Detta är ett spännande samarbete som vi med glädje kan se fram emot att följa.


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.