2014-10-03 11:04Nyheter

Förväntan på hög bildkvalitet i bildövervakning har utvecklat molntjänsten eVideoCloud

null

I den nya versionen av bildövervakningstjänsten eVideoCloud från STANLEY Security bibehålls bildkvalitet genom lagring högupplösta bilder på SD-kort i kameran utan att internetförbindelsen tyngs ned.Företagen har allt högre förväntningar på bildkvaliteten samtidigt som enkelhet och kostnad är lika viktiga aspekter i val av säkerhetslösning.

-  Alla som har sett tv-serien CSI vill kunna zooma in på mikronivå. Nu lagrar eVideoCloud-tjänsten högupplösta bilder på SD-kort, i stället för på en onödigt stor hårddisk. Det gör att kostnaden för bildövervakningen kan hållas fortsatt låg, säger Tom Vetterlein, erbjudandeansvarig för eVideoCloud.

I den uppgraderade bildövervakningstänsten får användaren också tillgång till en ny version av eVideoClouds webbportal. Där finns bland annat en tidslinje som gör det enklare att söka och välja bilder.

-  Användaren slipper att ägna massor av tid för att leta efter viss bild utan navigerar enkelt i bildflödet och kan välja ut sina sekvenser med precision. Det underlättar efterkontroll av t ex larm, fortsätter Tom Vetterlein.


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.