2015-10-14 11:31Nyheter

Fredrik Sundin- ny försäljningschef för Avtalsportfölj på STANLEY Security

null

STANLEY Security rekryterar Fredrik Sundin som blir ny försäljningschef för STANLEY Securitys avtalsförsäljning som består av larmcentralstjänster, partnerförsäljning samt serviceavtal i Sverige. Han har lång erfarenhet från säkerhetsbranschen och har arbetat i ledande befattningar inom försäljning och produktion. Fredrik kommer närmast från Boon Edam där han varit operativ chef.

- Fredrik har gedigen erfarenhet av såväl säkerhet som försäljning. Vi är mycket glada över att vi kommer att få ha med honom i uppbyggandet av vår nya satsning inom avtalsförsäljning. Hans erfarenhet och kompetens kommer att bli ett starkt bidrag till Stanleys fortsatta verksamhet och positiva tillväxt, säger Niclas Gustafsson, försäljnings- och marknadsdirektör.

- Jag känner mig väldigt inspirerad över att få tillträda tjänsten som försäljningschef på STANLEY Security. Företagets breda tjänsteportfölj och tydliga tillväxtpotential är mycket starkt, säger Fredrik Sundin.

Fredrik Sundin tillträder sin nya tjänst 1 januari 2016.


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.