2015-06-19 08:00Nyheter

​Jens Molin blir regionchef på Stanley Security i Svealand

null

Jens Molin blir ny regionchef för Svealand på Stanley Security med start den 17 augusti. Han har arbetat i företaget sedan 2008 som platschef, servicechef och operativ chef. Under förra året valde Jens att under en period äga och leda ett mindre internetföretag med fokus på näthandel. Nu är han tillbaka i säkerhetsbranschen och kommer att ansvara för produktionen på Stanley Security i Svealand.

- Det känns oerhört spännande och inspirerande att vara tillbaka på Stanley Security, säger Jens Molin. Med branschens bästa medarbetare ser jag verkligen fram emot att leda och fortsätta utveckla Stanleys verksamhet i regionen.

Region Svealand består av Närke/Värmland, Uppland/Västmanland/Sörmland samt Östergötland. Produktionspersonalen omfattar tekniker, servicetekniker, projektörer, projektledare, systemspecialister samt produktionschefer. Bland Stanley Securitys kunder i regionen finns försvar och polismyndigheter, kriminalvård, sjukvård, kärnkraftsindustri, gruvindustri och läkemedelsindustri.

- Det är mycket glädjande att Jens är tillbaka hos oss. Han kommer att bidra stort i vår utveckling av produktionen med sin erfarenhet och sitt kontaktnät, säger David Ghabrial, produktionsdirektör på Stanley Security.


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.