2016-02-26 14:39Nyheter

Peter Damström och Daniel Axelsson rekryteras till STANLEY Security

No-image

STANLEY Security rekryterar Daniel Axelsson och Peter Damström till Senior RMR Sales för STANLEY Securitys avtalsförsäljning som består av larmcentralstjänster, partnerförsäljning samt serviceavtal i Sverige. Båda har lång och bred erfarenhet inom säkerhetsbranschen och med mycket goda resultat inom försäljning och produktion. Peter Damström kommer närmast från Boon Edam där han varit Sector Manager, Daniel Axelsson kommer närmast från Sepab där han varit produktchef.

- Både Peter och Daniel har gedigen erfarenhet av såväl säkerhetstjänster som försäljning. Vi är mycket glada över att vi kommer att få med båda i formandet av vår satsning inom avtalsförsäljning. Deras erfarenhet och kompetens kommer att bli ett starkt bidrag till STANLEY Securitys tillväxtresa, säger Fredrik Sundin, Försäljningschef RMR.

Både Peter och Daniel tillträder sina nya tjänster den 1 Mars 2016.

Fotografi: Fredrik Sundin


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.