2010-06-01 15:19Nyheter

Prestigeladdad säkerhetsutmärkelse för Niscayahs medarbetare

Niscayah bevisar sin säkerhetskompetens när ännu en medarbetare CPP-certifieras av organisationen ASIS. Certified Protection Professional- certifieringen är i dag ansedd som säkerhetsbranschens finaste erkännande av säkerhetschefer över hela världen.
 – Certifieringen är en värdemätare för kunden i val av säkerhetspartner, säger Anders Geeber chef för Program Management på Niscayah som nyligen har CCP-certifierats.

Anders Geeber ansvarar för Program Management på Niscayah och är den tredje medarbetaren som mottar utmärkelsen i Niscayah. Han har arbetat i Niscayah inom en rad olika områden under 21 år, och han besitter den kunskap och erfarenhet av säkerhetsfrågor, som krävs för att kvalificera sig för CPP-cerifieringen.

- Certifieringen är en bekräftelse på kompetensnivå. Det märks inte minst när kunder och branschkollegor uppmärksammar certifieringen. Certifieringen blir också en värdemätare för kunden som kan vara trygga i vår expertis, säger Ander Geeber på Niscayah.

Certified Protection Professional (CPP) instiftades 1977 av ASIS International. Denna framstående utmärkelse tilldelas individer vars primära ansvarsområde är inom ledning av säkerhet och har visat avancerade kunskaper inom säkerhetslösningar och tillämpar god affärssed. Innehåll och behörighetskrav för CPP fastställs av ASIS International tillsammans med dess 37,000 medlemmar världen över.

-       Detta är en kvalitetsmärkning för Niscayahs kompetens säger Hans Rosander, affärsområdeschef på Niscayah och en av de första CPP-certifierade i företaget. Den bekräftar Niscayahs förmåga att leda säkerhetsarbetet på strategisk och taktisk nivå hos våra kunder. Ytterligare en medarbetare från Niscayah startar sin utbildning i CPP i juni och vi hoppas att vi därmed har ännu en certifierad medarbetare före årets slut.

Mer om CPP-cerifieringen: http://www.asis.se/library/ASIS_Sweden_Flyer_CPP_Svenska.pdf

För ytterligare information:
Petra Skaffloth, PR och informationsansvarig Niscayah AB

telefon: 010-4588271, e-post: petra.skaffloth@niscayah.se

Niscayah AB erbjuder moderna tekniska säkerhetssystem och säkerhetstjänster. Företaget är ett helägt dotterbolag till koncernmodern Niscayah Group AB(publ), som finns i 14 länder i Europa samt Australien och  USA. Företaget erbjuder bland annat kameraövervakning, hantering av säkerhetslösningar, teknisk service, larmcentralstjänster och fjärrtjänster. www.niscayah.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.