2014-04-29 09:32Nyheter

Säkrar Gina Tricots nya flaggskeppsbutik i Göteborg

null

Fredrik Eriksson, säkerhetschef Gina Tricot och Stanley Security Solutions representant Christian Norberg.

Kvällen den 24 april kl 19.00 slogs portarna upp till Gina Tricot nyöppning av flaggskeppsbutiken i Göteborg. Med bästa läge på Fredsgatan, mitt i centrum ligger nu denna fantastiska butik. Kön var lång med förväntansfulla kunder som inte ville missa denna härliga kväll.

- Det är otroligt spännande att det strategiska samarbetet utvecklas mellan oss och Gina Tricot gällande kompletta säkerhetslösningar. Gina Tricot är en mycket viktig kund för oss, och det är en ära att vi fått leverera säkerheten även till denna underbara butik, säger kundansvarig Lotta Elmfeldt på Stanley Security Solutions.

Stanley Security Solutions var på plats för att gratulera till den nya butiken.


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.