2015-10-14 14:53Nyheter

STANLEY Security söker säljare

null

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen.

STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.

Drivs du av att skapa kundvärde? Vill du hjälpa kunden hitta den bästa säkerhetslösningen för sin verksamhet? Välkommen till oss!

Nu söker STANLEY ett antal nya säljare och nationellt kundansvariga till flera orter i Sverige. Som säljare och kundansvarig hos oss är du ytterst ansvarig för att utveckla försäljning och resultat för dina befintliga kunder samt för att bearbeta nya.

För att lyckas i rollen behöver du förutom flerårig försäljningserfarenhet också ha goda kunskaper inom säkerhetsteknik. Engelska och svenska flytande i tal och skrift är en förutsättning för att klara av jobbet.

Vi söker löpande nya förmågor - varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Kontaktpersoner

Carina Sjöström

Sales Support Manager

+46 10 458 71 25

carina.sjostrom@sbdinc.com


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.