2009-04-30 15:35Pressmeddelande

Alltransport i Norrköping får bättre kontroll med hjälp av Niscayah

Transportförmedlingsföretaget Alltransport i Norrköping har bytt ut nycklarna från 60-talet mot ett modernt passersystem från Niscayah. De hade ett behov av att få ordning på trafiken in- och ut från deras områden, och nu har de full kontroll.

Vidar Fransson, IT-chef på Alltransport i Norrköping, berättar att de först funderat på att skaffa nya nycklar, men att det kändes som att gå tillbaka i tiden. Därför satsade de på passerkort istället.

- Vi bestämde oss för att satsa på passerkort istället för nycklar, för vi hade så mycket gamla nycklar ute. Vi vet nu vilka som har legalt tillträde till byggnaderna och kan alltid se vem som gått in var och när, vilket ger möjlighet till viss uppföljning om det skulle hända nåt. Det hade vi inte med nycklarna. Så det är klart högre säkerhet nu och enklare vid personalbyten också.

I samband med förändring av sina lokaler har Alltransport även passat på att uppgradera fyra inbrottslarmanläggningar med hjälp av Niscayah. Inbrottslarmet är kopplat till Niscayahs larmcentral SäkerhetsCenter.

Niscayah står även för fullservice på Alltransports inbrottslarms- och passersystem, samt supportavtal för managementsystemet NIM3. Supportavtalet innebär att de får programvaruuppdateringar och support från SäkerhetsCenter.


För ytterligare information:
Micael Forsgren, Ansvarig säljare, Niscayah AB Linköping, 010-45883 62.

Detta pressmeddelande finns även på Niscayahs hemsida: www.niscayah.se

Bakgrundsinformation:

Niscayah AB, som ingår i Niscayah Group AB (publ.), är Sveriges ledande säkerhetspartner inom teknisk säkerhet. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi innovativa och kostnadseffektiva system och tjänster, för att minimera risker och konsekvenser i samklang med kundernas kärnverksamheter och lönsamhetskrav.

Om Alltransport
Alltransport i Östergötland AB är ett av Sveriges större transportförmedlingsföretag. Verksamheten är uppdelad i 3 affärsområden, Bygg & Anläggning, Fjärr & Distribution samt Tank & Miljötransporter. Geografiska arbetsområdet är i huvudsak Östergötland med närliggande län, men med våra fjärrtransporter så syns vi i större delen av Sverige. Verksamheten bedrivs från tre kontor Norrköping, Linköping och Motala. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9002 och ISO 14001.
(Källa: www.alltransport.se)


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.