2014-03-06 11:02Pressmeddelande

Bildövervakning i mobilen och i molnet skyddar de mindre företagen

null

En kamera, en mobil och molnet är allt som krävs för att mindre företag nu ska kunna ta kontrollen över sin verksamhets säkerhet. I en ny molnbaserad tjänst för kameraövervakning från säkerhetsföretaget Stanley Security Solutions kan företagare följa kamerahändelser i sitt företag i realtid. Bilderna från kameran lagras i molnet, eller lokalt om man vill, och kan enkelt plockas fram som utredningsunderlag och bevis för polisen, oavsett när dessa behövs och oberoende av var företagaren befinner sig.

-  Vår nya abonnemangstjänst för bildövervakning gör det enkelt för det mindre företaget att skydda sitt företag och samtidigt själv kunna hantera säkerheten i mobilen där vi tar hand om hela funktionen rent tekniskt och ger företaget en oslagbar enkelhet, säger Tom Vetterlein, utvecklingsansvarig för tjänsten hos Stanley Security Solutions. Lösningen nyttjar också befintlig nätverksinfrastruktur för kostnadseffektivitetens skull.

Stanley Security Solutions erbjuder bildövervakningstjänster i 14 länder i Europa. Det gör att den företagare som växer internationellt kan få samma säkerhetslösning överallt eftersom eVideoCloud-plattformen är den gemensamma motorn i denna övervakningslösning.

Om Stanley SAFE™ Bild
Stanley SAFE™ Bild är en säkerhetslösning som kompletterar ett inbrottslarm med bild vid de fall hotbild uppstår eller brott sker. Lösningen är för de kunder som har ett grundläggande behov av övervakning och vill ha möjlighet att lätt komma åt sitt inspelade material. Bilderna spelas in centralt av Stanley Security Solutions och kan sändas direkt till larmcentralen för larmverifiering.
Stanley SAFE™ Bild gör att man komma åt sitt inspelade material var som helst, när som helst, via webben från dator, surfplatta och smartphone eller via en app på surfplatta eller smartphone. Lagring sker i den molnbaserade eVideoCloud-plattformen.

Mer om den molnbaserade bildövervakningen eVideoCloud på Twitter.

Stanley Security Solutions (fd Niscayah) är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Stanley Security Solutions finns i 14 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i Stanley Black & Decker koncernen.

Stanley Security Solutions erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.
http://www.stanleysecuritysolutions.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.