2016-12-28 08:00Pressmeddelande

​Elektroskandia väljer STANLEY Security som tjänsteleverantör av deras totala säkerhet för sitt nya centrallager i Örebro

null

Som Europas största leverantör av helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd kan STANLEY Security stolt meddela att ett avtal slutits med Elektroskandia gällande bolagets nya centrallager i Örebro. För STANLEY Security omfattar uppdraget en helhetsleverans av säkerhetsfunktioner och tjänster till det nya och moderna centrallagret. Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist med över hundra års erfarenhet och för att kunna möta framtidens krav har man byggt det nya centrallagret för att bättre kunna uppnå olika strategiska logistikmål.

― Vi på Elektroskandia har under en längre tid letat efter en leverantör som kan erbjuda oss en helhetsleverans av säkerhetskedjan.Nu när vi bygger vårt nya centrallager i Örebro vill vi att alla delar ska kännas moderna och framtidssäkra, där även säkerheten är av stor vikt. Efter många möten samt resor till STANLEY Securitys larmcentral i Stockholm har vi nu bestämt oss för att välja STANLEY Security som vår säkerhetsleverantör, säger Dan Malmsten, Underhållschef/projektledare.

Elektroskandias nya centrallager är 43 500 kvm stort och har takhöjder på mellan 15-30 meter och kommer att öka bolagets effektivitet och produktivitet ytterligare. Centrallagret beräknas att vara i fullt bruk i september 2017. STANLEY Security är mycket glada över att ha fått förtroendet att med vår expertis strategiskt och operativt arbeta med säkerhets- och trygghetsskapande åtgärder i det nya centrallagret.

Att kunna erbjuda kunder en helhetslösning är något STANLEY Security tycker är otroligt viktigt och eftersträvar alltid att vara den främsta leverantören av innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi tror på att följa våra kunder igenom hela processen, från riskanalys och design till fortsatt underhåll och hantering av lösningen. Detta skapar mervärde för både kund och STANLEY Security som företag då det ger möjlighet till kontinuerlig översyn på kundens behov.

― Turerna har varit många och långa så det ska nu bli kul att leverera denna tjänsteleverans till Elektroskandia, säger Ulf Bitting, segmentansvarig för fastighet på STANLEY Security.  

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 45 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 800 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.