2020-01-22 13:10Pressmeddelande

Ett team där alla utvecklas – Team SeQurity

STANLEY Security brinner för hälsa, aktivitet och gemenskap. Vi har sedan 2016 satsat aktivt på att utveckla STANLEY Security Cycling Team. Med våra 150 medlemmar som representeras av medarbetare, kunder och samarbetspartners har teamet cyklat i många olika lopp samt tränat ihop från Ystad i söder till Sundsvall i norr. Tillsammans cyklar medlemmarna cirka 450 000 kilometer per år och som oftast i STANLEY Securitys gula och svarta outfit. Detta har stärkt vårt varumärkesbyggande arbete sedan 2016.

Nu startar vi upp ett nytt initiativ och bildar Team SeQurity med fokus på Vätternrundan 2020. Team SeQurity består av 30 grymma tjejer som tillsammans ska träna, sparras och utvecklas som ett team. Syftet är att ge gruppen en unik och personlig utvecklingsmöjlighet för att nå maximalt resultat under Vättern 2020. Målet är att laget tillsammans ska cykla Vätternrundans 30 mil på en tid under nio timmar.
Teamet kommer att ledas av en coach, följa specifika träningsprogram och stöttas av välkända experter med syftet att utvecklas som ett lag för att klara av en tuff utmaning under Vättern 2020.

- Vår vision med STANLEY Security Cycling Team har hela tiden varit att skapa en plattform för hälsa, gemenskap och personlig utveckling. Vi ska även vara en förebild vid idrottsliga evenemang där vi deltar. Team SeQurity är vårt skyltfönster för att lyfta fram kvinnliga förebilder och skapa en väg för fler kvinnor att satsa på sporten, säger Niclas Gustafsson, Försäljnings- och marknadsdirektör.


För mer information om Team SeQurity eller STANLEY Security, kontakta Niclas Gustafsson.


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.