2016-12-09 08:00Pressmeddelande

Jannica Skyving rekryteras av STANLEY Security som ny Sales Business Development Manager

null

STANLEY Security strävar efter att ständigt utveckla sin säljorganisation och är mån om att ha precis rätt expertis som leder företaget framåt. Därför är STANLEY Security väldigt glada över rekryteringen av Jannica Skyving som ny Sales Business Development Manager. Jannica har under många år arbetat som både chef och ledare i flera olika roller inom säkerhet, telecom och IT. Hon har bland annat arbetat på TeliaSonera med ett flertal roller såsom Global Key Account Manager, Sales Manager och Project Manager samt nu senast som Försäljningschef på Stay Secure. Under sin tid på TeliaSonera drev Jannica olika typer av säljutvecklingsprojekt för att öka försäljning och kompetensväxling samt implementerade förändringar i företagets säljverksamheter, allt detta med stora framgångar. Jannica har även gedigen erfarenhet av kund- och personalansvar då hon i sina olika roller arbetat med ett stort antal kunder inom olika branscher samt agerat chef för team med varierande storlekar.

― Jannica kommer att bli ett starkt tillskott till säljorganisationen på STANLEY Security med sin mångåriga erfarenhet av affärsutveckling och projektledning. Vi är säkra på att Jannicas expertis inom försäljning, hennes framåtanda och målinriktade natur kommer att bli en ovärderlig resurs för STANLEY Security och vår säljorganisations utveckling. Vi ser fram emot att få Jannica med i vårt team, säger Niclas Gustafsson, Försäljnings- och Marknadsdirektör på STANLEY Security.

Jannica Skyving börjar sin nya tjänst som Sales Business Development Manager den 2 januari 2017. 

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 45 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 800 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.