2008-12-19 15:35Pressmeddelande

Kan säkerhetssystem hålla för länge?

Ja, på DUX AB i Trelleborg har de i alla fall gjort det. Den anrika säng- och möbeltillverkaren moderniserar nu sin säkerhetsteknik med hjälp av Niscayah. Anledning: Deras befintliga säkerhetssystem, även de från Niscayah, höll för länge...

Det är med integrerade system för inbrottslarm och tillträdeskontroll som DUX AB nu uppdaterar säkerheten i sin 6 500 kvadratmeter stora anläggning i Trelleborg.

- Behovet uppstod för att den tidigare anläggningen höll så länge att det inte längre fanns reservdelar att få tag på. Det är bra kvalitet det! Därför tänker man att det är en bättre affär att köpa hög kvalitet, för det ger en långsiktigt lägre kostnad, säger Lars-Åke Lundgren, Säkerhetschef på DUX AB i Trelleborg.

Vidare är Lars-Åke Lundgren mycket nöjd med användarvänligheten och datormiljön i den nya säkerhetslösningen - och lika nöjd med sin säkerhetsleverantör.

- Niscayah har varit vår säkerhetsleverantör sedan 60-talet. De kan vår verksamhet och levererar alltid helt enligt våra önskemål, säger Lars-Åke Lundgren, Säkerhetschef på DUX AB i Trelleborg.


För ytterligare information:
Anders Järvborn, Enhetschef, Niscayah Malmö, 010-458 79 72.


Detta pressmeddelande finns även på Niscayahs hemsida: www.niscayah.se


Bakgrundsinformation:

Niscayah AB, som ingår i Niscayah Group AB (publ.), är Sveriges ledande säkerhetspartner inom teknisk säkerhet. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi innovativa och kostnadseffektiva system och tjänster, för att minimera risker och konsekvenser i samklang med kundernas kärnverksamheter och lönsamhetskrav.

DUX Industrier AB är verksamma inom säng- och möbeltillverkning. Distribution finns i Trelleborg, Sösdala och Portugal.


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.