2017-07-25 07:00Pressmeddelande

Linnéuniversitet väljer STANLEY Security som sin säkerhetsleverantör

null

STANLEY Security Sverige kan stolt meddela att avtal slutits med Linnéuniversitetet i Kalmar (LNU) gällande Lås och Larm till Universitetskajen. Linnéuniversitetet är en kreativ och internationell kunskapsmiljö som odlar nyfikenhet, nytänkande, nytta och närhet. Det finns ca 32 000 registrerade studenter vid Linnéuniversitetet.

Uppdraget för STANLEY Security omfattar förtroendet att med vår expertis strategiskt och operativt arbeta med säkerhets- och trygghetsskapande åtgärder för universitetet. Detta i form av kvalificerad rådgivning och installation av tekniska säkerhets- och låssystem.

– STANLEY Securitys målsättning med samarbetet är att medverka till att Linnéuniversitetet även fortsättningsvis håller en hög nivå gällande trygghet och säkerhet för Universitets elever, lärare, medarbetare och besökare. Detta är ett mycket spännande projekt och vi är verkligen glada över det förtroende som Linnéuniversitet ger oss säger Johan Lenander, Försäljningschef på STANLEY Security.

Att kunna erbjuda kunder en helhetslösning är något STANLEY Security tycker är otroligt viktigt. Vi tror på att följa våra kunder igenom hela processen, från riskanalys och design till fortsatt underhåll och hantering av lösningen. Detta skapar mervärde för både kund och STANLEY Security som företag då det ger möjlighet till kontinuerlig översyn på kundens behov. 

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 800 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.