2019-04-04 08:00Pressmeddelande

Magnus Gäfvert blir ny Försäljningschef NAC på STANLEY Security

null

STANLEY Security rekryterar Magnus Gäfvert till ny Försäljningschef National Accounts (NAC) i Sverige. Magnus har många års erfarenhet inom säkerhetsbranschen och kommer senast från Tempest Security där han har varit ansvarig för den strategiska affärsutvecklingen inom flera områden. Han har stor erfarenhet av försäljning och affärsutveckling, såväl på nationell som global nivå.

- Vi är väldigt glada över att rekrytera Magnus till denna roll. Med hans bakgrund är vi säkra på att han kan leda vårt arbete inom NAC framåt. Han har stor kunskap om branschen samt lång erfarenhet av försäljning och hantering av större nationella kunder. Magnus har rätt förutsättningar för att ta sig an denna roll på ett bra sätt, säger Niclas Gustafsson, Försäljnings- och marknadsdirektör på Stanley Security.

National Accounts arbetar i huvudsak inom segmenten Offentlig verksamhet, Försvar och beredskap, Bank och finans, Transport och logistik, Fastighet samt Industri. Dessutom finns affärsenheten Upphandling inom National Accounts.

Magnus Gäfvert tillträder sin nya tjänst som Försäljningschef den 15 april. 

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.