2009-04-30 13:58Pressmeddelande

Multicom Security AB och Niscayah AB i strategiskt samarbete

Multicom Security AB och Niscayah AB, de två största aktörerna på den svenska säkerhetsmarknaden, ingår nu ett fördjupat strategiskt samarbete. Tillsammans kommer de att skapa gemensamma erbjudanden där de kan erbjuda kunderna trygga och långsiktiga helhetslösningar inom säkerhet.

Multicom Security AB och Niscayah AB har en lång historik tillsammans och affärsrelationen har varit god. Nu ingår de ett strategiskt samarbete som innebär att Niscayah AB rekommenderar Multicom Securitys lösningar inom larmöverföring och tillsammans med Niscayahs larmhantering erbjuder de den bästa säkerhetslösningen till kund.

Samarbetet är icke-exklusivt men innebär att de tillsammans kommer att skapa gemensamma erbjudanden till kund där kampanjer, seminarier och utbildningar ingår.

- För oss innebär samarbetet med Multicom Security och rekommendationen av deras larmöverföringstjänster att våra kunder erbjuds en stark, pålitlig och långsiktig helhetslösning inom säkerhet, säger Mikael Pettersson, VD för Niscayah AB.

De båda säkerhetsföretagen kommer att gemensamt utveckla produkter för att anpassa tjänsterna mot kund. Tillsammans kommer de att sträva efter ett utökat samarbete även utanför Sverige.

- Vi är mycket glada över att samarbetet mellan oss nu lyfts till en helt annan nivå än tidigare. Tillsammans kommer vi erbjuda marknaden den bästa helhetslösningen inom säkerhet, säger Anders Leideman, VD för Multicom Security AB.


För ytterligare information, vänligen kontakta:

Emelie Hellberg
Marknadskoordinator, Multicom Security AB
Tel: 08 - 685 15 59
E-post:
emelie.hellberg@multicomsecurity.se

Per Edsmar
Marknadschef, Niscayah AB
Tel: 010 - 458 81 81
E-post:
per.edsmar@niscayah.se

Jenny Widing
Presskontakt, Spotlight PR
Tel: 0709-85 30 20
E-post:
jenny.widing@spotlightpr.se


Detta pressmeddelande finns även på Niscayahs hemsida: www.niscayah.se.


Bakgrundsinformation:

Niscayah AB, som ingår i Niscayah Group AB (publ.), är Sveriges ledande säkerhetspartner inom teknisk säkerhet. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi innovativa och kostnadseffektiva system och tjänster, för att minimera risker och konsekvenser i samklang med kundernas kärnverksamheter och lönsamhetskrav.

Multicom Security är ett ledande företag inom övervakade larm och mobila datatjänster i Skandinavien. Vi har över 20 års erfarenhet och vänder oss till företag och organisationer som vill kunna skydda sin egendom och sina medarbetare eller som behöver en extremt pålitlig trådlös kommunikation. Multicom Security äger och driver Multicomnätet som är ett övervakat fast larmnät samt Mobitexnätet för mobil datakommunikation som tillsammans har mer än 50 000 användare. Multicom Security AB ägs av det brittiska investmentbolaget GMT Communications Partners LLP. I Norge verkar bolaget som Securinet AS. Mer information finns på www.multicomsecurity.se.


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.