2020-10-21 06:01Pressmeddelande

Nästa generations larmcentral – ger radikalt kortad insatstid

LarmcentralLarmcentral

Nya InsatsCenter24 från STANLEY Security har uppdaterats och fått en mängd nya funktioner och möjligheter. Det innebär att man nu får tillgång till ännu mer detaljerad information om till exempel vilken enskild detektor som utlöst brandlarm. Detta kortar insatstiden radikalt när räddningstjänsten får realtidsinformation i klartext – och kan utvärdera läget direkt, och på så vis kan undvika onödiga larminsatser.
”Med nya InsatsCenter24 får man tillgång till den senaste larmtekniken, där de allra flesta befintliga lösningar kan integreras i en helhet. Smidigt, effektivt och komplett”, säger Richard Larsson, Chef Larmcentraler.

Helhetsansvar med en kontaktväg

Med nya InsatsCenter24 tar STANLEY Security helhetsansvar för alla delar i brandskyddsarbetet. Kunderna får en kundtjänst med ett telefonnummer – oavsett vad det gäller – en funktion för serviceanmälan, oavsett vad man har för problem, och en faktura där allt ingår.

Högsta kvalitetsstandard
Nya InsatsCenter24 har samma höga krav på handplockad, välutbildad personal som är beredda att göra allt för att underlätta kundens vardag, vare sig det gäller larmincidenter eller att ta ansvar för alla delar i kundens brandskyddsarbete. De uppfyller självklart samtliga krav enligt senaste versionen av SBF 110.
”Nya InsatsCenter24 innebär så många nya spännande möjligheter – och detta är bara början. Under de närmaste månaderna kommer vi att rulla ut ännu fler nyheter som jag vet kunderna kommer uppskatta!”, säger Niclas Gustafsson, Försäljnings- och marknadsdirektör. 

InsatsCenter24 – brandskydd på en ny nivå
Sammantaget innebär nya Insatscenter24 en modernare larmcentral som tar brandskydd till en ny nivå. Både vad avser hantering av akuta incidenter som utveckling och integrering av externa system och tjänster. Med InsatsCenter24 får man konstant övervakning och underhåll av brandskyddet, dygnet runt.

Vill du veta mer om InsatsCenter24, kontakta:

Richard Larsson 
Chef larmcentraler
richard.larsson@sbdinc.com

Niclas Gustafsson
Försäljnings- och marknadsdirektör
Niclas.gustafsson@sbdinc.com 

 

 


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.