2015-03-05 08:00Pressmeddelande

Niclas Gustafsson blir ny försäljningsdirektör på STANLEY Security Sverige

null

STANLEY Security rekryterar Niclas Gustafsson som blir ny försäljningsdirektör för verksamheten i Sverige. Han har 25 års erfarenhet från säkerhetsbranschen och har framgångsrikt byggt upp säljorganisationer i sina tidigare roller.

-Niclas erfarenhet, nätverk och goda resultat i sitt arbete att leda framgångsrika säljorganisationer blir mycket värdefull för den fortsatta utvecklingen av STANLEY Security Sverige, säger VD Kettil Stenberg.

Kettil Stenberg tillträdde i november 2014 som VD för den svenska delen av verksamheten. Han leder nu både den svenska och finska delen av STANLEY Security. Synergier mellan de nordiska länderna, tillväxt och ökad synlighet på marknaden är några områden som är i fokus för företaget.

Niclas kommer senast från tjänsten som sälj- och marknadsdirektör på G4S Secure Solutions, där han arbetat sedan 2009. När han tillträder sin nya tjänst är ännu inte fastställt.

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 45 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 800 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.