2009-03-12 15:55Pressmeddelande

Niscayah förnyar IKEA:s säkerhetslösning

IKEA Gävle har varit en trogen kund till Niscayah sedan varuhuset öppnade. Anläggningarna har ändrats och uppgraderats under tid. Den senaste affären är ett nytt passersystem samt inbrottslarmssystem som båda är kopplade mot Niscayahs managementsystem.

Det grafiska upplägget gör att larmhanteringen kan manövreras på ett smidigare sätt som därmed tryggar hanteringen. Det skapar en rejäl tidsvinst för IKEA:

- Vi har höga krav på säkerhet inom IKEA och Niscayah levererar ett helhetssystem till oss som passar våra behov väldigt bra. Vår kontaktperson hos Niscayah försöker inte enbart sälja på gott och ont utan ger många användbara tips och råd också vilket är mycket positivt, säger Peter Berggren, Säkerhets- och Fastighetschef på IKEA Gävle.

IKEA Gävle har en helhetslösning som innefattar serviceavtal, varav ett avtal ger dem tillgång till fria uppdateringar samt helpdesk service via Niscayahs SäkerhetsCenter. Service är en viktig del för Peter Berggren:

- Det är viktigt för oss att vår leverantör är lätt att komma i kontakt med och reagerar snabbt vid problem och det uppfyller Niscayah på alla sätt.


För ytterligare information:

Rolf Olsson, Säljare, Niscayah AB Gävle, 010-458 85 30.

Detta pressmeddelande finns även på Niscayahs hemsida: www.niscayah.se


Bakgrundsinformation:

Niscayah AB, som ingår i Niscayah Group AB (publ.), är Sveriges ledande säkerhetspartner inom teknisk säkerhet. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi innovativa och kostnadseffektiva system och tjänster, för att minimera risker och konsekvenser i samklang med kundernas kärnverksamheter och lönsamhetskrav.

IKEA erbjuder ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga heminredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt ska ha råd att köpa dem. Det är kärnan i allt som IKEA gör - från produktutveckling och inköp till hur de säljer sina produkter i IKEA varuhus över hela världen. IKEA har drygt 253 varuhus i 24 länder. (Källa: www.ikea.se)


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.