2008-09-17 13:44Pressmeddelande

Niscayah lanserar InsatsCenter24

Nästa steg i brandskyddets utveckling?

Niscayah AB lanserar nu en helt ny typ av larmcentral - InsatsCenter24 - specialiserad inom brandskydd. Tjänsterna som erbjuds bygger på insamling av detaljerad information från varje enskild brandlarmsdetektor, och nära samarbeten med Räddningstjänst och kunder.

Så vad innebär InsatsCenter24 för era kunder?

- Det handlar egentligen om att utnyttja smart teknik för att minska falsklarm och förebygga brand på ett bättre sätt än vad som tidigare varit möjligt. Och sen att vi kan vara anläggningsskötare på distans, säger Tommy Johansson, Eftermarknadschef på Niscayah AB.

InsatsCenter24 är den enda larmcentralen i sitt slag och kan samordna Räddningstjänst, väktare och tekniker för heltäckande insatser. Vidare erbjuds bland annat onlineservice, administration och regelbundna systemtester. Allt 24 timmar om dygnet, förstås.

Om andra företag följer efter återstår att se.

För övrig information om InsatsCenter24, kontakta:
Tommy Johansson, Eftermarknadschef Affärsområde Brandskydd, 010-458 77 16

Läs mer om InsatsCenter24 på Niscayahs hemsida www.niscayah.seBakgrundsinformation:
Niscayah AB, som ingår i Niscayah Group AB, är Sveriges ledande säkerhetspartner inom teknisk säkerhet. Tillsammans med kunderna utvecklar företaget innovativa och kostnadseffektiva system och tjänster, för att minimera risker och konsekvenser i samklang med kundernas kärnverksamheter och lönsamhetskrav.


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.