2009-08-17 13:45Pressmeddelande

Niscayah moderniserar SNA Europes säkerhetsteknik

Vid SNA Europes verksamhet i Lidköping har nu säkerhetstekniken uppgraderats rejält med hjälp av Niscayah. Nytt passersystem med beröringsfria kortläsare är installerat och helintegrerat med inbrottsskydd och brandlarm. Fullserviceavtal är tecknat, liksom uppgraderingsavtal för managementsystemet NIM3.

SNA Europe i Lidköping tillverkar främst sågblad för metallkapning. Med sin nya
helintegrerade säkerhetslösning förenklar och effektiviserar man sin säkerhetsadministration.

- Vi har nu ett totalkoncept. Tidigare var det separata system. Nu är det mycket lättare att få överblick och styra systemen. Mer lättillgängligt och inte bundet till en enda stationär dator som förut. Vi får en bättre och mer ekonomisk administration med den här moderna tekniken, säger Jonas Sundström, Säkerhetsansvarig på SNA Europe i Lidköping.

Jonas Sundström är även väldigt nöjd med serviceavtalen som ingår i totalkonceptet:

- Vi har mycket bra service från Niscayah.

För ytterligare information:
Assar Eiengård, Ansvarig säljare, Niscayah AB 010 458 83 24

Detta pressmeddelande finns även på Niscayahs hemsida: www.niscayah.se

 

Bakgrundsinformation:
Niscayah AB,
som ingår i Niscayah Group AB (publ.), är Sveriges ledande säkerhetspartner inom teknisk säkerhet. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi innovativa och kostnadseffektiva system och tjänster, för att minimera risker och konsekvenser i samklang med kundernas kärnverksamheter och lönsamhetskrav.

SNA Europe
The premier pan-European hand tool manufacturer. We design and manufacture tools tailored to the most demanding professionals. For over 150 years we have innovated and introduced the most advanced tools in the world and sell through distributors with whom we build long-term partnerships.

 


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.