2010-05-27 15:50Pressmeddelande

Niscayah ökar säkerheten på fotbollsarenan Behrn Arena i Örebro

För att få bättre överblick över fotbollsarenan vid matcher och kunna fatta snabbare och bättre beslut vid incidenter har fotbollsarenan Behrn Arena i Örebro köpt ny centralutrustning för kameraövervakning från Niscayah. Med den nya säkerhetstekniken kan man övervaka hela arenan samtidigt och titta på inspelat material under och efter inspelning samt skicka bilder via mobil till poliser på läktaren.

Den nya säkerhetslösningen från Niscayah kommer ge högre säkerhet på fotbollsarenan och ger polisen ett bättre stöd i arbetet mot fotbollsvåldet.

Fotbollsarenan har renoverats under flera år och nu är det dags för upprustning av säkerhetstekniken. Niscayah har anlitats för projektering, installation och utbildning.

Niscayah AB erbjuder moderna tekniska säkerhetssystem och säkerhetstjänster. Företaget är ett helägt dotterbolag till koncernmodern Niscayah Group AB(publ), som finns i 14 länder i Europa samt Australien och  USA. Företaget erbjuder bland annat kameraövervakning, hantering av säkerhetslösningar, teknisk service, larmcentralstjänster och fjärrtjänster. www.niscayah.se

Behrn arena är fotbollens huvudarena i Örebro. Där spelas fotbollslandskamper och internationella matcher med lag från hela Europa och naturligtvis också allsvenska matcher. http://www.orebro.se/2513.html


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.