2009-12-22 08:37Pressmeddelande

Niscayah tecknar nytt avtal med Atlas Copco

Atlas Copco i Fagersta har tecknat ett tvåårigt avtal med Niscayah om tjänster inom förebyggande brandskydd. Andreas Åhman, samordnare för säkerhet, fastighet och brand på Atlas Copco i Fagersta kommenterar avtalet så här:

- Det är mycket som ingår och vi har skräddarsytt en hel del. Vi fick allt vi behövde i ett paket.

Att Niscayah kunde leverera hela konceptet med utbildningar i Första hjälpen och brandskydd - och dessutom brandingenjörstjänster, passade Atlas Copco bra. Hans Relefors, ansvarig projektledare på Niscayah, berättar att konsulttjänster och utbildning vanligen brukar innebära två olika leverantörer:

- De flesta har det ena eller andra. Vi är en av få leverantörer som erbjuder båda delarna.

För ytterligare information:
Hans Relefors, ansvarig projektledare, Niscayah AB 010-458 75 71

Detta pressmeddelande finns även på Niscayahs hemsida: www.niscayah.se

Bakgrundsinformation:

Niscayah AB, som ingår i Niscayah Group AB (publ.), är Sveriges ledande säkerhetspartner inom teknisk säkerhet. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi innovativa och kostnadseffektiva system och tjänster, för att minimera risker och konsekvenser i samklang med kundernas kärnverksamheter och lönsamhetskrav.


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.