2009-02-04 15:45Pressmeddelande

Prestando i Trelleborg höjer säkerheten

Prestando, som tillverkar stålprodukter till bland annat bil- och lastbilsindustrin, har byggt ut sina lokaler i Trelleborg med 3000 kvadratmeter. För att uppgradera och bygga ut säkerheten i samband med det vände de sig till Niscayah.

Tidigare hade Prestando mindre lokaler och då även en mindre säkerhetsleverantör. Med Niscayah får de nu ett långt mer omfattande inbrottsskydd integrerat med modern tillträdeskontroll, beröringsfria kortläsare och ett nytt brandskyddssystem.

- Det är en bra höjning på säkerheten vi får, säger Rikard Larsson, Servicechef på Prestando AB i Trelleborg.

I den bullriga verkstadsmiljön är blixtljus och sirener uppsatta och kopplade till brandlarmet för säker utrymning vid eventuell incident. Rikard Larsson på Prestando berättar att vissa delar av lokalerna förut inte varit brandskyddade. "Blir det driftstopp kan vi inte producera, så vårt största säkerhetsbehov är ett bra brandskydd." Och nu är det behovet täckt.


För ytterligare information:
Anders Järvborn, Enhetschef, Niscayah Malmö, 010-458 79 72.


Detta pressmeddelande finns även på Niscayahs hemsida: www.niscayah.se


Bakgrundsinformation:

Niscayah AB, som ingår i Niscayah Group AB (publ.), är Sveriges ledande säkerhetspartner inom teknisk säkerhet. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi innovativa och kostnadseffektiva system och tjänster, för att minimera risker och konsekvenser i samklang med kundernas kärnverksamheter och lönsamhetskrav.

Prestando AB producerar, säljer och levererar stålprodukter.


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.