2024-01-29 09:01Pressmeddelande

Securitas Technology levererar brandlarm till Hatstores nya lager

Hatstores nya anläggning, bild från Hatstore.Hatstores nya anläggning, bild från Hatstore.

Sommaren 2023 inleddes byggnationen av Hatstores nya 16 000 kvm stora huvudkontor och lager i Kalmar, med planerad inflyttning i januari 2025. Nu står det klart att Securitas Technology kommer att leverera brandlarm till detta prestigebygge.

Fastigheten, som kommer att husera ett 12 000 kvm stort lager och 4 000 kvm med kontor, lounge och sportytor, ägs av Kvarnstaden och har ritats av Kamikaze arkitekter samt byggs av Multibygg sydost. Securitas Technology kommer att leverera brandlarm som underentreprenör till EMJ Elteknik.

Anläggningen kommer att vara en modern och nytänkande arbetsplats där Hatstore inte bara har fokus på verksamheten och dess behov och expansion, utan även på sina medarbetare och att kunna erbjuda dem en rolig arbetsplats med möjlighet att balansera arbete med hälsa och träning. Bland annat kommer det att finnas gym, padelbana, inomhuspool samt en löparbana på taket i form av Hatstores logotyp. Dessutom kommer anläggningen att certifieras enligt Miljöbyggnad Silver, bland annat tack vare de solceller som monteras på taket.

Den nya byggnaden går perfekt i linje med företagens mål genom att kombinera effektivitet, hållbarhet och ha väldigt kul på vägen. Tillsammans bygger vi något fantastiskt där alla ska trivas och få njuta av en bra arbetsplats, oavsett om du testar på arbetslivet för första gången eller ska bygga en karriär inom företaget, säger Niklas Nordheim, COO på Hatstore.

Detta är ett prestigeprojekt där konkurrensen var hög och vi är mycket glada och stolta över att få vara en del av projektet. Vi ser fram emot att följa arbetet och se hur denna moderna anläggning växer fram, säger Thomas Ekfeldt, försäljningsdirektör på Securitas Technology.

Avtalet gäller brandlarm med möjlighet till utökad leverans.  Om Securitas Technology

Securitas Technology är en världsledande och global leverantör av smarta lösningar och tjänster inom hälsa och säkerhet. Vi är stolta över att fungera som en pålitlig rådgivare och partner av säkerhet som hjälper organisationer över hela världen att implementera smartare, innovativa och sömlösa säkerhetslösningar. Vi vägleds varje dag av vårt engagemang för att bygga säkrare, hälsosammare och effektivare miljöer för alla.


Kontaktpersoner

Presskontakt
Vid presskontakt, mediaförfrågningar och liknande ärenden, vänliga kontakta: