2015-08-07 13:13Pressmeddelande

​Spring Stockholm Halvmarathon för välgörenhet och stöd Aktivisfonden

null

Tillsammans med Stanley Security har du chansen att göra en insats under Stockholm Halvmarathon. Lördagen den 12 september går Stockholm Halvmarathon av stapeln för 15:e gången. Stanley Security har 30 startplatser och vill nu att du som medarbetare, företag, kund eller samarbetspartner springer med oss för välgörenhet.

På Stanley Security jobbar vi medvetet med CSR ur ett miljömässigt och socialt perspektiv. För oss är världen gränslös när det kommer till samhällsansvar. Att springa med Stanley Security är att ge barn och unga som lever med funktionsnedsättning en ljusglimt i tillvaron och en bättre möjlighet till att idrotta. Stanley Security har valt att engagera sig i Aktivisfonden.

Aktivis och Aktivisfonden är en verksamhet som strävar efter att göra det möjligt för barn och unga med funktionsnedsättning att via en aktiv och hälsosammare fritid bidra till en bättre vardag. Genom att använda idrott, lek och andra aktiviteter som verktyg utvecklas deltagarnas fysiska och psykosociala förmåga. Läs mer på www.aktivis.se

Stanley Security skänker 500 kr till Aktivisfonden för varje deltagare som springer med oss.

Hur går det till?

Anmäl dig omgående till active@sbdinc.com. I din anmälan vill vi ha namn, adress, telefonnummer, e-post samt tröjstorlek. Mer information kommer därefter. Sista anmälningsdag är den 12 augusti, 2015.

Hur springer vi loppet?

Vi hoppas och önskar att alla Stanley Security löpare vill springa tillsammans i grupp och med behaglig fart. Detta eftersom vi vill att du som provar på ett Halvmarathon för första gången ska kunna känna att du kan bidra. Vi uppskattar att vi springer loppet runt cirka 2 timmar och 15 minuter. Det viktiga är att vi får alla i mål samtidigt. Du kommer springa i vår gula funktionströja; Active by Stanley Security.

För mer information, kontakta Niclas Gustafsson, Försäljnings- och Marknadsdirektör. 072-702 7530, niclas.gustafsson@sbdinc.com

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 45 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 800 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.