2022-05-23 09:19Pressmeddelande

STANLEY Security - Guldsponsorer till Team Rynkeby

Team Rynkeby - StockholmslagetTeam Rynkeby - Stockholmslaget

Vi är glada att meddela att vi även detta år går in som Guldsponsorer till Team Rynkebys stockholmsteam och stöttar deras cykelresa mot Paris till förmån för Barncancerfonden och Barnhjärnfonden. Team Rynkeby är ett stort välgörenhetsengagemang grundat i Danmark 2002 som idag sträcker sig över hela 9 länder, 2 400 engagerade motionscyklister och 550 servicedeltagare.

”Detta är ett engagemang vi är stolta över att stötta och ser med glädje fram emot att följa teamets resa som startar i Malmö 9 juli 2022”, säger Niclas Gustafsson Försäljning- & marknadsdirektör STANLEY Security.


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.