2017-02-14 07:00Pressmeddelande

STANLEY Security blir ny huvudpartner till UNT Bike Weekend

null

Hälsa och välbefinnande är två viktiga värdeord för oss på STANLEY Security. Vi uppmuntrar och arbetar aktivt med hälsa inom vår organisation men även tillsammans med våra kunder och partners. För att ta ytterligare ett kliv i hälsans tecken kan STANLEY Security stolt meddela att vi blir officiell huvudpartner till UNT Bike Weekend som går av stapeln i maj.

UNT Bike Weekend är ett cykelevent som arrangerades för första gången år 2012 och sträcker sig över en hel helg. Evenemanget har nu växt till Sveriges tredje största cykelevenemang och består av fem motionslopp, fyra elittävlingar och Pelle Svanslös Cykeldag för barn. Under 2016 års evenemang var det totalt över 20 000 personer som var med och cyklade, utbildades och upplevde UNT Bike Weekend. Arrangörernas mål för 2017 är att ha mellan 8000-10 000 utövare samt 30 000 besökare under helgen i Uppsala där evenemanget anordnas.

STANLEY Securitys egna cykellag som formades 2015 kommer att delta under dessa dagar. Under lördagen cyklar laget Shimano LVG Skandisloppet 167 km på landsväg och under söndagen avslutas helgen med Pearl Izumi MTB Skandisloppet som cyklas på mountainbike. STANLEY Securitys cykel lag består av hela 75 cyklister varav majoriteten av dem är våra egna medarbetare.

― Att vara huvudpartner till UNT Bike Weekend känns väldigt roligt och spännande för oss på STANLEY Security. Samarbetet kommer att innebära utökad exponeringen av vårt varumärke och samtidigt bygga ytterligare stolthet hos våra medarbetare, kunder och partners. Vi vill inspirera och förstärka de positiva konnotationerna till hälsa. Sedan är det extra roligt att vårt cykellag får möjligheten att utmana sig själva i de varierande loppen under UNT Bike Weekend, säger Niclas Gustafsson, Försäljnings- och marknadsdirektör samt lagkapten för cykellaget på STANLEY Security Cycling Team.

För information om UNT Bike Weekend, besök: http://skandisloppet.com/

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 45 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 800 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.