2017-02-27 07:00Pressmeddelande

STANLEY Security expanderar med nytt kontor i Lund

null

STANLEY Security växer och med anledning av detta, kan vi glatt meddela att vi expanderar med ett nytt kontor i Lund. Det nya kontoret kommer att öppnas under mars månad och öka vår tillgänglighet för nya så väl som för befintliga kunder, samt ger oss möjligheten att vidareutveckla marknaden för elektroniska säkerhetslösningar.

En av STANLEY Security´s stora styrkor är att leverera globala säkerhetslösningar med lokal förankring. Våra tjänster och lösningar härstammar från expertresurser runtom i världen, men anpassas alltid för att stämma med våra kunders ofta föränderliga säkerhetsbehov.

― Att expandera är naturligt för företag som växer, så är även fallet för oss. STANLEY Security har sett en stark positiv tillväxt under de två senaste åren som vi är otroligt stolta över. Detta ger möjligheter för oss som företag att utvecklas och ta ytterligare marknadsandelar samt främja vårt serviceområde och bli ännu vassare inom vår expertis. För oss handlar expansionen om att komma närmare våra befintliga och nya kunder och därmed även öka kundvärdet, säger Niclas Gustafsson, Försäljnings- och marknadsdirektör på STANLEY Security.

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 45 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 800 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.