2018-06-04 13:30Pressmeddelande

STANLEY Security fortsätter att sponsra svenska skidskyttelandslaget

null

STANLEY Security kan stolt meddela att ett nytt avtal har tecknats med Svenska Skidskytteförbundet om ett fortsatt samarbete de kommande 4 åren. Med det nya avtalet utvecklar STANLEY Security vidare partnerskapet med förbundet och har en klar strategi för hur utvecklingen av samarbeten i Jämtlands län ska se ut.

Målsättningen är att fortsätta skapa möjligheter till event samt aktiviteter för att arbeta vidare med relationer med kunder, leverantörer, medarbetare och allmänhet. Genom det fortsatta samarbetet kan STANLEY Security fortsätta visa sitt engagemang för det Svenska Skidskyttelandslaget och samtidigt exponera värdena företaget står för och arbetar kontinuerligt med – hälsa, styrka, framåtanda och kämparglädje.

― Jag är oerhört glad och stolt över det fortsatta samarbetet med Sveriges Skidskytteförbund. Det starka ledarskapet och de fantastiska resultaten under OS i Pyeongchang är precis hur vi på STANLEY Security ser på framgång. Lagets I Can Do-attityd går i linje med STANLEY Securitys egen attityd och är något vi värderar väldigt högt. Ett sådant samarbete skapar stolthet för våra medarbetare och kunder och inspirerar till att göra det både vi och skidskyttelandslaget brinner för – att ständigt leverera ’Performance In Action’, säger Niclas Gustafsson, Försäljnings- och Marknadsdirektör på STANLEY Security Sverige.

― För oss är STANLEY Security den perfekta partnern, säger Chefstränare Wolfgang Pichler. Deras fokus på friskvård för personal och kunder är imponerande och jag känner att vi kan bidra med våra erfarenheter och kanske inspirera till motion och träning. Genom åren har vi lärt känna varandra väl och vi ser framemot att fördjupa den här relationen.

― När vi nu fortsätter vår spännande utveckling så är det oerhört viktigt med partners som skapar styrka och stabilitet, menar Skidskytteförbundets Generalsekreterare Ingemar Arwidson. STANLEY Security lyfter både vår landslagsverksamhet såväl som vårt stundande Skidskytte-VM 2019 i Östersund.

STANLEY Security ser fram emot det fortsatta samarbetet och önskar våra svenska skidskytteatleter stor framgång under kommande säsong.

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.