2018-02-08 09:39Pressmeddelande

STANLEY Security och Polisen sluter avtal gällande övervakningskameror

null

STANLEY Security kan med stor glädje meddela att ett avtal slutits med Polisen gällande övervakningskameror. Efter mycket hård konkurrens har nu STANLEY Security lyckats hitta den bästa lösningen för polisens framtida kameraplattform med tillhörande tjänster.

Kameraövervakning har visat sig bli allt viktigare när det kommer till att öka tryggheten i samhället och Polisen har under en tid tydligt visat betydelsen av att utöka kameraövervakningen i områden där oro och kriminalitet är en vardag. STANLEY Security är oerhört stolt över att kunna bidra till en ökad trygghet i samhället genom att tillsammans med polisen bygga ut säkerhetssystemet lokalt och nationellt.

― Jag är mycket stolt över att STANLEY Security fått detta avtal, det är ett bevis på att det långa samarbetet mellan oss och Polisen har haft en hög kvalitet. Det känns även betryggande att polisen utnyttjar allt mer kamerateknologi i sitt viktiga arbete, säger Kettil Stenberg, VD på STANLEY Security Sverige.

Avtalet innefattar även installation och service av hela plattformen och sträcker sig över 3 år med möjlighet till ytterligare ett års förlängning.

― Vi är väldigt glada över att ha tilldelats detta avtal och ser fram emot att komma igång med arbetet och bidra till att ge Polisen extra ögon och öron i utsatta områden. I takt med att oron för brottslighet ökar i samhället tror jag att vi kommer att se en ökning av kameraövervakning och relaterade tjänster. Detta avtal är ytterligare en bekräftelse för oss att vi verkligen lever upp till våra uppsatta ledord på STANLEY Security – For Those Who Make the World Safer, säger Niclas Gustafsson, Försäljnings- och marknadsdirektör på STANLEY Security Sverige. 

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.