2018-09-26 14:45Pressmeddelande

STANLEY Security rekryterar en ny marknadskoordinator

null

Efter att Raisa Lehkonen har lämnat STANLEY Security för nya utmaningar kommer nu Lena Pettersson att efterträda som vår nya marknadskoordinator.

Lena har arbetat på STANLEY Security i cirka sex år, placerad på kundtjänst. De senaste två åren har hon arbetat på Backoffice, bland annat med att driftsätta larm som ska anslutas mot vår larmcentral.

En utbildning i arbetslivskommunikation samt en gedigen erfarenhet från kundtjänsten och de många kontakter hon haft med såväl kunder som kollegor i organisationen, har gett henne rätt förutsättningar för att lyckas i tjänsten. Att rekrytera denna tjänsten internt ser vi som positivt då Lena har en god inblick i företaget och våra produkter och tjänster.

Vi välkomnar Lena till Marknadsavdelningen, där hon tillträder den 1:a oktober, och önskar henne stort lycka till i sin nya roll.

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.