2021-11-12 09:00Pressmeddelande

STANLEY Security rekryterar Linus Månsson som försäljningschef i Syd

STANLEY Security rekryterar Linus Månsson till rollen som försäljningschef för region Syd. I sin nya roll kommer Linus leda ett starkt regionalt team, fokusera på vår lönsamma tillväxt samt utveckla vår tjänsteförsäljning till befintliga som nya kunder.

Linus kommer närmast från rollen som Key Account Manager vid STANLEY Security och med sin erfarenhet och kompetens samt goda resultat i tidigare roller, kommer Linus driva utveckling av ledarskap, försäljning, kunder och processer inom region Syd, säger försäljningschef regioner, Thomas Ekfeldt.

Jag är väldigt glad för att Linus antar utmaningen att utveckla vårt affärsmannaskap, coacha och leda vårt försäljningsteam i södra Sverige. Det är extra kul när vi får möjlighet att rekrytera interna stjärnor, säger försäljnings- och marknadsdirektör Niclas Gustafsson.

Linus Månsson tillträder sin nya tjänst den 1 december 2021.Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.