2018-09-25 11:30Pressmeddelande

STANLEY Security rekryterar Max Wallmo som försäljningschef RMR

null

STANLEY Security rekryterar Max Wallmo till rollen som försäljningschef för RMR i Sverige. I sin nya roll kommer Max bland annat leda en satsning för att öka försäljningen av tjänster.

– Jag är väldigt glad att vi har lyckats genomföra en internrekrytering. Max erfarenhet och kompetens samt goda resultat i sina tidigare roller blir mycket värdefullt för den fortsatta utvecklingen av våra olika tjänster inom eftermarknad och larmcentral, säger försäljnings- och marknadsdirektör Niclas Gustafsson.

Sedan 2007 har Max varit en del av STANLEY Security och han startade sin resa som larmoperatör, där han även var med och byggde upp InsatsCenter24. Max kommer närmast från sin roll som säljsupportspecialist inom brandskydd. Med sin långa erfarenhet från STANLEY Security, både från SäkerhetsCenter och inom säljorganisationen är vi övertygade att Max kommer vara en stor tillgång i denna nya satsning. Vi önskar honom stort lycka till.

Max tillträder sin nya tjänst den 1 oktober 2018.

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.