2019-05-28 13:29Pressmeddelande

STANLEY Security rekryterar ny Operativ chef för Säkerhetscenter

null

STANLEY Security har rekryterat Annika Cederbrand som Operativ chef för Säkerhetscenter, där larmcentral och kundtjänst ingår. I hennes nya roll ansvarar hon för den operativa driften av STANLEY Security Säkerhetscenter, vilken inkluderar cirka 85 larmoperatörer och kundtjänstmedarbetare.

Annika kommer senast från SEB där hon ansvarat för deras nordiska callcenter. Hon har lång erfarenhet av att leda stora team inom kundservice. I hennes tidigare arbete har hon med framgångsrikt resultat utvecklat och effektiviserat processerna inom kundservice med ett 24/7-uppdrag, en erfarenhet hon nu tar med sig in i den nya rollen som Operativ chef.

- Vi är mycket glada över denna rekrytering och kan i och med detta ta ytterligare steg i vår framgångsrika utveckling, säger Richard Larsson, Nordisk chef över STANLEY Security Säkerhetscenter.

Annika tillträder sin nya tjänst den 1 juni.

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.