2022-12-01 07:23Pressmeddelande

STANLEY Security rekryterar Oscar Blomén som försäljningschef till NAC

Oscar Blomén - Ny försäljningschef NACOscar Blomén - Ny försäljningschef NAC

STANLEY Security rekryterar Oscar Blomén till rollen som försäljningschef för vårt Key Account Management team, National Accounts med fokus på stora, nationella kunder. Oscar kommer närmast från Kone AB där han arbetar som försäljningschef. Oscar har många års erfarenhet av ledande roller, bla vid ÅF Digital Solutions AB, ÅF-Technology AB och som officer vid Försvarsmakten. I sin nya roll kommer Oscar bland annat leda ett starkt och erfaret nationellt team, fokusera på vår lönsamma tillväxt samt utveckla våra samarbeten med befintliga som nya kunder.

- Det känns spännande att ansluta till STANLEY Security och att få vara med på tillväxtresan som bolaget befinner sig på. Jag ser fram mot att fortsätta utveckla en fungerande verksamhet tillsammans med alla kompetenta medarbetare, säger Oscar Blomén.

- Oscar kommer skapa ny energi och bära in många års erfarenhet av försäljning med fokus på befintliga kunder, nya kunder men även utveckla vår KAM-process till nya nivåer. Oscars förmåga att utveckla affärsmannaskap, coacha och leda ett försäljningsteam är några av de styrkor som vi ser fram emot att ta del av med start våren 2023, säger försäljnings- och marknadsdirektör Niclas Gustafsson.

Oscar Blomén tillträder sin nya tjänst den 1 mars, 2023.


Om Securitas Technology

STANLEY Security, numera en del av Securitas, är en global leverantör av integrerade lösningar och tjänster för säkerhet, hälsa och trygghet. STANLEY Security är en pålitligleverantör av innovativ SaaS-teknik världen över, sömlös installation och integration, tillförlitligt underhåll, övervakning dygnet runt och insiktsfulla analyser. Besök vår webbplats på stanleysecurity.com/sv för att lära dig mer om oss och ta del av våra karriärmöjligheter. Vi vill att du ska bli en del av ett team som är stolta över de lösningar och den service vi tillhandahåller våra kunder.