2018-06-07 10:00Pressmeddelande

STANLEY Security rekryterar Ulf Hillhammar och Anders Nilsson som försäljningschefer för Region Väst respektive Region Syd

null

STANLEY Security är oerhört stolta över att kunna meddela att vi rekryterat Ulf Hillhammar till rollen som försäljningschef för Region Väst och Anders Nilsson till rollen som försäljningschef Region Syd i Sverige. Båda har tillsammans 60 års erfarenhet bakom sig från säkerhetsbranschen och har framgångsrikt arbetat med försäljning och byggt upp organisationer i sina tidigare roller. Ulf har sedan januari 2018 på konsultbasis innehaft rollen som försäljningschef Väst och Syd. Innan Ulf kom till STANLEY Security har han arbetat som Regionchef på BBGruppen AB. Anders är en återvändare som nu tar klivet till försäljningschef. Anders har framgångsrikt arbetat i STANLEY Security sedan 2006. Under en kort period gjorde Anders ett besök på Avarn Security som Teknikchef men återrekryterades sedan som Key Account Manager på STANLEY Security och tillträder nu tjänsten som regional försäljningschef.

– Jag är väldigt glad att vi har lyckats rekrytera Ulf och Anders. Deras erfarenhet, nätverk och kompetens samt goda resultat i sina tidigare roller blir mycket värdefullt för den fortsatta utvecklingen i våra starkt växande regioner, säger försäljnings- och marknadsdirektör Niclas Gustafsson.

Ulf tillträdde sin tjänst 1 maj och Anders tillträder sin tjänst 1 augusti 2018.

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.