2016-07-08 10:54Pressmeddelande

STANLEY Security säkrar underjordiskt parkeringsgarage i samarbete med ByggVesta

null

STANLEY Security är glada att kunna berätta att ett avtal slutits med ByggVesta gällande ett av bolagets underjordiska parkeringsgarage. Byggvesta äger, bygger, samt förvaltar hyresfastigheter på ett flertal orter i Sverige och deras vision är att utveckla högkvalitativa bostäder som tar hänsyn till både miljö och olika individers behov utan att kompromissa priser.

Som fastighetsägare idag finns det mycket att tänka på. Förutom att se till att fastigheten uppfyller de krav hyresgästerna ställer på utseende och teknik tillkommer även olika säkerhetskrav som måste överses och uppfyllas för att kunna skapa trygghet för de boende. ByggVesta har under en tid haft problem med ett av sina underjordiska parkeringsgarage som ligger på botten av ett flerbostadshus i Barkarby och för att råda bot på detta har STANLEY Security nu fått förtroendet att installera ett kameraövervakningssystem i det berörda garaget.

STANLEY Security har med teknikens möjligheter och över 50 års erfarenhet tagit fram ett unikt fastighetskoncept där vi erbjuder brandskydd, lås, passersystem, inbrottslarm, kameraövervakning samt hisslarm anpassat till olika typer av fastigheter. Detta medför en ekonomisk vinst samt en trygghetsstandard över hela fastighetsbeståndet vilket förenklar vid nyförvärv, nyproduktion eller utveckling av fastigheter samt när dessa skall avyttras.

― Fler och fler fastighetsägare ser kameraövervakning i garage som ett steg i att erbjuda sina boende en tryggare vardag. Andra utsatta områden i flerbostadshus som berörs är trapphus, källare, vindsutrymmen samt tvättstugor. I alla dessa utrymmen finns intresse att kameraövervaka säger Ulf Bitting, huvudansvarig på affärsområdet fastighet på STANLEY Security.

STANLEY Security är stolta över att ha fått ByggVestas förtroende och tror att kameraövervakning i utrymmen kring flerbostadshus kommer att bli allt vanligare. Detta är en relativt enkel och effektiv lösning för fastighetsägare, att på ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt skapa mervärde och förhöja trygghetskänslan för sina hyresgäster.

― Vi ser fram emot installationen av kamerorna i vårt garage. En flexibel kameralösning, där vi som kund har möjlighet att välja när vi vill att garaget ronderas, säger Martin Fröhagen, fastighetsförvaltare på ByggVesta. 

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 45 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 800 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.