2013-05-21 15:25Pressmeddelande

Stanley Security Solutions i styrelsen för Säkerhetsbranschen

null

Annika Roupé, försäljningsdirektör och vice VD på Stanley Security Solutions i Sverige, är en av de nio invalda i styrelsen för den nya branschorganisationen - "Säkerhetsbranschen". Organisationen bildades 18 april 2013 med uppdraget att skapa en arena för ett tryggare och säkrare Sverige genom att initiera och skapa opinion i säkerhetsfrågor.

En av Säkerhetsbranschens främsta uppgifter är att se till att medlemsföretagen i Säkerhetsbranschen håller en hög kvalitet och att de agerar ansvarsfullt, genom bland annat kvalitetskrav, certifieringar och etiska uppförandekoder.

-  Säkerhetsbranschens fokus på kvalitet och ansvarstagande är bra för vår branschs modernisering och jag är mycket glad över att få bidra i det arbetet som styrelsemedlem, säger Annika Roupé på Stanley Security Solutions.

Per Edsmar, som har arbetat i företaget Stanley Security Solutions (tidigare Niscayah) sedan 90-talet tillträder 1 juni 2013 som VD för Säkerhetsbranschen. Per har arbetat i många år som bland annat marknadschef och key account manager med kunder från bland annat handeln.

-  Per är otroligt kunnig och har ett brett nätverk i branschen som blir värdefullt för organisationen. Jag ser fram mot att få fortsätta arbeta med honom i Säkerhetsbranschen och önskar honom stort lycka till i sitt nya uppdrag, säger Annika Roupé.

Styrelseordförande i Säkerhetsbranschen är den förre rikspolischefen och landshövdingen och regeringens utredare för sportrelaterat våld Björn Eriksson. Organisationen har medlemmar från mer än 170 säkerhetsföretag som tillsammans omsätter 14 miljarder kronor per år och inkluderar 31 000 anställda. Läs mer hos Säkerhetsbranschen.

För mer information kontakta:

Petra Skaffloth, PR och informationsansvarig Stanley Security Solutions.


Telefon: 010-4588271

E-post: petra.skaffloth@niscayah.se

Stanley Security Solutions(fd Niscayah) är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Stanley Security Solutions finns i 14 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i Stanley Black & Decker koncernen.

Stanley Security Solutions erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.http://www.stanleysecuritysolutions.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.