2015-11-16 09:01Pressmeddelande

STANLEY Security sponsrar Svenska Skidskyttelandslaget

null

STANLEY Security Sverige kan stolt meddela att ett avtal slutits med Svenska Skidskytteförbundet om ett samarbete säsongen 2015-2016. STANLEY Security vill genom det nya samarbetet stärka sitt varumärke i Sverige och Europa och samtidigt visa sitt engagemang för det Svenska Skidskyttelandslaget.

  • Engagemanget för Svenska Skidskyttelandslaget stämmer väl överens med vår satsning på sport och hälsa inom STANLEY Security och sammanbinder alla de värden som blir allt viktigare för Sveriges ledande säkerhetsteknikföretag – styrka, uthållighet, lagarbete, högteknologi, spänning och framgång, säger Niclas Gustafsson, Försäljnings- och marknadsdirektör på STANLEY Security.

STANLEY Securitys målsättning med samarbetet är att skapa möjligheter till event och aktiviteter för att stärka relationen med våra kunder, leverantörer, medarbetare och allmänhet. Vidare ska samarbetet möjliggöra marknadskommunikation och därigenom främja företagets affärer på kort och lång sikt.

Avtalet innebär flera delar, bland annat exponering av STANLEY Securitys logotype på aktiva i A-landslag, Utvecklingslandslag samt JVM-lag.

  • Vår satsning på ett landslag som vill framåt och som likt oss arbetar med kvalitet och kompetens inom alla områden runt själva landslaget känns kreativt. Vår målsättning är att vi ska få mer uppmärksamhet kring våra produkter och tjänster men också att vi kan skapa förutsättningar till att Skidskyttelandslaget ska lyckas nå många pallplatser, säger Kettil Stenberg, Verkställande direktör på STANLEY Security.
  • Sverige ska vara världsledande i skidskytte, vilket bland annat innebär att vi ska ha svenska skidskyttar i världstoppen, säger Ingemar Arwidson, Generalsekreterare på Skidskytteförbundet. Varje dag kämpar våra landslagsåkare med målsättningen att slåss om medaljer på hemma-VM 2019 i Östersund. Att få arbeta med ett marknadsledande företag som STANLEY Security ger oss energi och inspiration på den resan.

STANLEY Security ser fram emot samarbetet och önskar naturligtvis våra svenska skidskytteatleter stor framgång under säsongen.

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 45 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 800 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.