2019-10-23 12:06Pressmeddelande

STANLEY Security Sverige AB tillsätter ny VD

En ny VD har rekryterats för STANLEY Security Sverige AB. Magnus Wingmark tillsätts som efterträdare till Kettil Stenberg, nuvarande VD för STANLEY i Sverige tillika Norden. Kettil fortsätter i sin roll som nordisk VD.

Magnus Wingmark har en ekonomisk utbildning från Uppsala Universitet samt Henley Business School. Han har under de senaste tio åren arbetat på Academic Work, sedan 2013 som VD för den svenska marknaden. Dessförinnan jobbade han i nästan tio år i olika roller inom Ericsson.

- Jag ser fram emot att få Magnus till vårt svenska team. Med sitt lugna och analytiska sätt samt erkänt goda ledarskap kommer han att bidra till en fortsatt positiv utveckling av vår verksamhet, säger Kettil Stenberg.

Exakt startdatum för Magnus tillträde är inte fastställt, men tillträdet sker under första kvartalet 2020.  


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.