2017-01-19 15:00Pressmeddelande

STANLEY Security tecknar nytt avtal med DB Schenker gällande hantering av passerkort

null

STANLEY Security är väldigt glada att meddela att DB Schenker valt att teckna ett omfattande avtal med STANLEY Securitys larmcentral gällande produktion, distribution, och behörigheter för passerkort på samtliga av DB Schenkers anläggningar i Sverige. DB Schenker i Sverige erbjuder landtransporter på väg och järnväg, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster och lager- och logistiklösningar. Som logistikleverantör är DB Schenkers ambition att ligga i framkant inom miljö och hållbarhet. DB Schenker är en global koncern som finns i 130 länder och är en av världens största leverantörer av integrerade logistiktjänster.

DB Schenker har sedan tidigare tjänster kopplat till STANLEY Securitys larmcentral, bland annat CCTV-tjänster, serviceutföranden, brand- och inbrottslarm. Målet med det nya avtalet för STANLEY Security är att effektivisera och centralisera Schenkers passerkortssystem.

― Det känns väldigt roligt att utöka samarbetet med DB Schenker ytterligare och att få detta förtroende. Det gör att vi känns som den naturliga säkerhetspartnern, säger Magnus Nilsson, Key Account Manager för transport och logistik på STANLEY Security. 

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 45 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 800 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.