2022-04-12 07:05Pressmeddelande

STANLEY Security tecknar ramavtal med Posten och Bring i Norge

Posten/Bring, Trondheim,  NorwayPosten/Bring, Trondheim, Norway

STANLEY Security kan meddela att man tecknat ett ramavtal tillsammans med Posten och Bring i Norge. STANLEY Security är en av tre säkerhetsleverantörer som kommer att leverera säkerhetslösningar till Posten och Brings nya terminaler, avtalet gäller även större utbyggnader samt uppgraderingar på befintliga terminaler i Norge.

STANLEY Security har historiskt sett levererat säkerhetssystem till ca 95 % av Posten Norges samt Brings anläggningar och där kommer serviceavtal fortsatt löpa. Det nya ramavtalet sträcker sig fram till januari 2025.

- Vi är stolta över möjligheten att fortsätta vårt samarbete med Norska Posten/Bring och ser fram emot att fortsätta med nya projekt, säger Geir Eidsmo, Försäljningsdirektör STANLEY Security Norge. Vi har under flera år haft ett gott samarbete med Posten/Bring och har genom ett stort antal projekt haft möjlighet att utveckla våra säkerhetslösningar och specialanpassat dessa efter kundens behov.


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.