2015-04-30 08:00Pressmeddelande

​Stanley Security utökar samarbetet med Coop genom avtal för kamera

null

Stanley Security och Coop tecknar nordiskt avtal för kameralösningar, inbrott- och passerlösningar på alla sina butiker. Nu tar Stanley Security hand om ca 350 kamerainstallationer i Sverige. Det nya avtalet omfattar även Coops verksamhet i Norge.

-Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Stanley Security. Det nya avtalet med Stanley Security gör att vi ta steget mot ännu säkrare butiker, säger Coops koncernsäkerhetschef Ola Jörgensen.

Stanley Securitys säkerhetscenter utgör en central del i samarbetet. I säkerhetscenter, som är öppet dygnet runt, året om, hanteras alltifrån traditionell larmmottagning till Coops säkerhetsjour, som bland annat ger stöd i kris till butiker som råkar ut för incidenter. Genom säkerhetscenter har Coops enheter en tydlig kontakt i sitt säkerhetsarbete.

-Vi är mycket glada över det stora förtroendet. Det är glädjande att vår pågående satsning mot handelssektorn ger resultat. Vår förhoppning är att fortsätta utveckla vårt samarbete, säger Niclas Gustafsson, försäljnings- och marknadsdirektör på Stanley Security. 

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 45 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 800 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.