2019-06-28 09:26Pressmeddelande

STANLEY Security välkomnar Saga™

null

STANLEY Security välkomnar stolt en ny kollega till sin larmcentral, Säkerhetscenter. Saga™ är en virtuell larmoperatör som kommer att hantera utgående samtal och icke-akuta ärenden åt STANLEYs kunder. På så sätt kan Säkerhetscenter hantera de enklare ärendena mer effektivt och med hög precision.

Varje månad hanterar Säkerhetscenter över 200 000 larmärenden runt om i landet. Många av de ärenden som hanteras idag är icke-akuta och tidskrävande vilket riskerar att ta bort fokus från mer prioriterade larm och omfattande händelser. Saga™ kommer med start den 24 juni löpande implementeras att ansvara för att informera STANLEYs kunder om pågående eller kommande händelser. Saga™ är en del av teamet och är i ständig dialog med övriga larmoperatörer för att snabbt kunna tillsätta nödvändiga resurser.

- STANLEY Security jobbar ständigt med att förbättra sina tjänster och lösningar och detta är nästa steg i den fortsätta utvecklingen av att vara den tryggaste säkerhetspartnern för sina kunder. Vi ser fram emot att fortsätta driva säkerhetsbranschen framåt. Med förstklassig service, senaste tekniken och avancerade tjänster formar vi morgondagens larmcentral och gör världen säkrare varje dag, säger Niclas Gustafsson, Försäljnings- och marknadsdirektör på STANLEY Security.

https://www.youtube.com/watch?v=NRCJpGjhn2M

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.