2019-05-13 15:13Pressmeddelande

STANLEY Securitys VD Kettil Stenberg ny ordförande i Säkerhetsbranschen

null

Under Säkerhetsbranschens föreningsstämma som ägde rum den 9 maj 2019 valdes Kettil Stenberg, VD för STANLEY Securitys nordiska verksamheter, till ny ordförande för Säkerhetsbranschen för ett år. Han efterträder Björn Eriksson, tidigare rikspolischef, som lämnar organisationen efter sex år som ordförande. Kettil har suttit som ledamot i Säkerhetsbranschens styrelse under 4,5 år.

- Jag är mycket stolt och hedrad över förtroendet som mitt nya uppdrag innebär. Säkerhetsbranschen är i en mycket intressant utvecklingsfas med stora krav på kunskap och anpassning efter marknadens skiftande behov, säger Kettil Stenberg.

I samband med nyvalet förändras ordförandens uppdrag till att inte längre innefattas av rollen som talesperson. Den rollen tillfaller i stället Säkerhetsbranschens VD, Joakim Söderström.

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.