2023-09-21 09:03Pressmeddelande

Thomas Ekfeldt ny försäljningsdirektör på Securitas Technology Sverige

Thomas Ekfeldt, försäljningsdirektör Securitas Technology Sverige

Securitas Technology Sverige har nu utsett Thomas Ekfeldt som efterträdare till Niclas Gustafsson i rollen som försäljningsdirektör. Thomas kommer närmast från rollen som nationell försäljningschef regioner. Han har arbetat på Securitas Technology i 13 år, i olika ledande befattningar inom försäljning. Thomas tillträder sin nya roll den 1 oktober.

– Jag har ett stort hjärta för vår bransch, inte minst människorna i den. Jag tror på ett inkluderande ledarskap och att coacha team och medarbetare mot starka resultat, säger Thomas Ekfeldt.

– Det känns verkligen roligt att få välkomna Thomas i min tidigare roll. Han är en omtyckt ledare med tung kommersiell kompetens och en gedigen erfarenhet av att arbeta med vår försäljningsverksamhet, säger Niclas Gustafsson.Om Securitas Technology

Securitas Technology är en världsledande och global leverantör av smarta lösningar och tjänster inom hälsa och säkerhet. Vi är stolta över att fungera som en pålitlig rådgivare och partner av säkerhet som hjälper organisationer över hela världen att implementera smartare, innovativa och sömlösa säkerhetslösningar. Vi vägleds varje dag av vårt engagemang för att bygga säkrare, hälsosammare och effektivare miljöer för alla.