2018-10-24 08:00Pressmeddelande

​Torbjörn Warghagen Bolk - ny Affärsområdeschef Retail på STANLEY Security Sverige

null

STANLEY Security rekryterar Torbjörn Warghagen Bolk som ny Affärsområdeschef för STANLEY Securitys Retail-verksamhet, vilken riktar sig till de ledande kedjorna inom svensk handel. Torbjörn har lång erfarenhet från säkerhetsbranschen som inleddes 2003 och har arbetat som Key Account Manager Retail sedan 2010.

- Det är extra roligt att få rekrytera internt i en sådan här viktig och central roll. Torbjörn har gedigen erfarenhet av såväl säkerhet som försäljning. Vi är mycket glada över att få ha med honom i vår fortsatta expansiva utveckling av Retail. Hans erfarenhet och kompetens kommer att bli ett starkt bidrag till STANLEY Securitys fortsatta utveckling och positiva tillväxt, säger Niclas Gustafsson, försäljnings- och marknadsdirektör.

- Jag känner mig väldigt inspirerad över att få tillträda tjänsten som Affärsområdeschef på STANLEY Security, säger Torbjörn. Under några år har jag utmanat mig själv med målbilden att kunna få växa inom företaget. Våra kunder, affärsmodell och organisation är drivkraften bakom min energi att få vara med och utveckla vår portfölj inom Retail.

Torbjörn tillträder sin nya tjänst den 1 november 2018.

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.