2015-09-18 12:59Pressmeddelande

Vinnare Årets Risk Management-arbete 2015

null

Vinnaren av Årets Risk Managementarbete 2015 har tagit ett helhetsgrepp på riskhanteringsarbetet. Ett långsiktigt, systematiskt och målinriktat förebyggande arbete i hela organisationen har givit märkbara resultat. Här ges bevis på att riskhanteringsarbete lönar sig. Vinnaren av utmärkelsen Årets Risk Managementarbete är Haninge kommun.

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 45 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 800 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Läs mer på STANLEYSecurity.se


Om Securitas Technology

STANLEY Security är en global säkerhetsleverantör och erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Vi ingår i Stanley Black & Decker-koncernen med fler än 60 000 anställda runt om i världen. I Sverige finns STANLEY Security på mer än 30 orter med över 900 medarbetare. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet.